01:56

Hej, längesen jag skrev något. Har haft det jobbigt ett tag nu, eller ja jobbigare än jag haft senaste året. Vuxenpsyk har verkligen hjälpt mig, det har dem, men senaste året har de sugit. Rejält. För att citera så anses jag inte vara "behandlingsbar"??? Liksom what?
 
Deras jobb är ju att hjälpa men känner mig så oönskad som att jag är för dålig för att få hjälp pga missat möten men anledningen till det är ju att jag inte orkat lämna sängen så håller dem det mot mig. Typ du går ändå inte att behandla så vi tycker inte du ska få någon hjälp av oss. Lycka till med att ruttna bort och ja, kanske dö till och med! Yay. Hejdå vi suger och har uppenbarligen glömt vad som är syftet med vår verksamhet.
 
Sen var det även en i personalen som var irriterad på mig? Hur oprofessionellt är det inte att låta sina personliga åsikter påverka om jag får hjälp eller inte. Har hursomhelst fått hem papper till en annan avdelning jag sist fick hjälp från, så ska fylla i dem och skicka/ge till läkaren jag har möte med på måndag. Där läkaren förresten ska avgöra om jag går att behandla. Hur sjukt låter inte det? Har kämpat med mitt mående så länge och är så trött på det.
 
Har hursom en väldigt fin pojkvän som hjälper mig, och underbara vänner och familj. Och just nu är jag i pappas nybyggda stuga som är så mysig, vi har ätit sushi, pratat, kollat lite serie och myst på.
 
Vaknade dock sex på morgonen idag, så gick och la mig vid sex på kvällen haha. Kunde inte hålla ögonen öppna, men sen så vaknar jag igen klockan tio! Så det var ju mindre bra, pappa hade iallafall inte lyckats somna än så vi rostade mackor och sen har jag pratat med min pv tills han skulle gå och lägga sig. Även sett Polarexpressen för första gången, jag vet, att jag inte sett den innan är ju skamligt. 
 
Tänkte väl försöka somna igen på ett tag, men är så lugnt och skönt att vara vaken på natten. Dessutom så fridfullt(?) här, tystnaden och lugnet. Ganska så underbart. Får dock inte vapea inomhus (är vattenånga så sätter sig ingenstans men ja, skeptiker till fader haha) så det är lite tråkigt, men förstår ändå. Nu blir det väl att kolla något mer på mobilen eller kanske läsa, läser just nu En vampyrs bekännelse som är SÅ bra.
 
Hoppas du som läser detta har det bra. <3
RSS 2.0