påsk och typ, annat

Halloj, har spenderat påsken hos min mormor och morfar med min syster, broder och hans flickvän! Har haft det jättetrevligt och mysigt, åkte till deras stuga Kelva i lördags över dagen med vår morbror och två av våra kusiner. En av dem är vår lillkusin Gustav (enda kusinen som är yngre än mig!!!) som är urgullig/lite läskig. För ni vet, små barn kan vara läskiga ibland sådär så en blir stel och blyg... eller så har en snöbollskrig och det äger ju!!
 
 
I gällivare var det iaf väldigt snöigt och fint och vi har spelat massvist med kort, ätit god mat och bastat!
 
 
Mormor berättade att en hare brukade komma till deras baksida och äta fågelmat och jag fick se den och den var så fin och verkligen orädd?? Haha satt vid fönstret och betraktade henom tills vi skulle spela kort och då hoppade hen iväg samtidigt, så fin.
 
 
Idag när jag kom hem så, åh, alltså en glömmer ju hur små Vilja och Soki faktiskt är??? Haha, ja men så jag har gosat med dem och hängt med min syster som nu ska vara i Luleå en vecka!
 
Läser Liftarens Guide till Galaxen igen/läste aldrig ut alla fem böcker och tappade typ bort vars jag var så läser om lite men tror jag kommit till där jag sist läste!! Och ja, den är verkligen fenomenal!
 
Vill typ skriva ett inlägg om min nyfunna kärlek till bio och speciellt att gå själv, men kan ju ändå nämna det här. DET. ÄGER.
 
Har även börjat lyssna på Welcome to Night Vale, en podcast, som äger!!
 
Och jag och Amanda åkte tåg hem och tåg äger ju också.
 
Hoppas ni har det bra, ni äger ni med <3.
RSS 2.0