umeå, smink, iskonsert

Heej, har haft en dålig period. Värst i början på förra veckan då jag hade konstant ångest i några dagar vilket är, på riktigt, hemskt. Men bättre nu ändå, förutom att jag ej orkat plugga under denna period. Har tänkt skippa engelskakursen, vilken jag ändå fick F i trots att jag mejlat om att avbryta den, och söka igen och då fysik. Vilket känns lättare för mig just nu. Yay. Allt suger. Haha..... fick precis mejl om F:et. Är less.
 
Aja inte det jag tänkte blogga om utan om när jag var i Umeå hos min syster för någon vecka sen! Här har ni jag och pappsen bilande mot Umeå.
 
 
Och här har vi jag och sestran bilande i Umeå! Tyckte dessa bilder var roliga heheheh..
 
 
Haha vsg för close-up on my fejs. Vi var ut och åt och gick på stan, konstutställning, fikade, bio, filmkväll. Och pga att min syster Amanda aldrig ALDRIG sett Sagan om ringen såg vi den och mös och åt godis och chips och dipp och snusade(mkt viktigt!!).
 
Testade även ett läppstift av min systra, jag har aldrig läppstift pga obekväm/tycker ej mina läppar är fit for it, som jag nu älskar och har köpt själv och använder lots. Så tänkte visa lite fina selfies där yours truly bär det! Det är från make up store och heter Redwood.
 
 
Har även en ny foundation, har innan haft Dior nånting nånting i år typ haha och älskar fortfarande den men(!!!) den ljusaste är inte riktigt nog ljus för mig, nu iaf, så tips av min fina lika bleka vän Hannah har jag köpt och börjat använda denna!
 
 
Som jag tycker funkar jättebra, billigare och täcker bra går att bygga på flera lager utan kakighet. Så har den funkat för mig iallafall, haha vill inte att någon ska ba "wow superfoundation *köper* nope inte bra" men jag gillar den verkligen.
 
Annars så hängde jag med min kära farmor i fredags då vi gick på iskonserten på gultza, vilken var fantastiskt! Tyckte det var så sjukt bra, och fint och mysigt. Är en iskonserthall, men instrument gjorda av is och de spelade dansbandsmusik (vilket jag uppskattade hehe) och ja, av svenska band/artister mest, någon låt från Så mycket bättre tex. Och sen körde de en medley av populära låtar idag vilket jag älskade!! De var så duktiga och fina. Såhär såg det ut.
 
 
Och såhär såg jag ut! Heh, hade kollat sminkvideos några dagar innan och var så pepp på att sminka mig så jag öste typ på.. men tyckte det blev fint, lite små "trashy/smutsigtlooking" typ? Men coolt. Haha. Highlightade även med guld vilken jag faktiskt gillade.
 
 
Alltså senare bilden, här precis ovanför, är mer för cool/fin bild än smink kanske haha. Är min lugg/gardinluggar som växer ut men hade ju passat i sådan frisyr, eller jag tycker det! Håller ju dock på att spara ut håret, vill se lite hur långt det kan bli. Hehe nu kommer mer selfies you're welcome<3. Såhär långt är det nu!!
 
 
Hm, tror inte det var mycket mer än så. Haft en rolig helg dock, annat än fredagen så firade vi My i lördags som fyller år snart! Och igår var jag på bio och såg Allegiant, vilken inte var vad jag väntat (bara läst första och andra boken) men gillar mycket action så ändå bra. Kändes som mycket plot holes dock.. aja ändå bra! Och inatt har jag ej kunnat sova så istället har jag gått igenom gamla bilder jag ritat och det finns MYCKET, kanske gör ett inlägg med några gamla/halvnya bilder! Var roligt att se och började till och med skissa på en ny teckning! Wow! Blev inspirerad antar jag och hjälpte som distraktion mot ångest, ritade även i en såndär rita-i-mönster-bok så det kan ni få se. Var roligt att rita i och distraherar mycket!! Så tipstips.
 
RSS 2.0