Frozen

Som jag tror de flesta vet så älskar jag Disney och tecknade/animerade (barn)filmer överlag och nu har jag hittat och tittat/lyssnat på massa musikdelar och trailers från Disneys nya film Frozen, på svenska heter den Frost. Vilken ska komma på bio i slutet av Januari (i Sverige, självklart har den redan haft premiär i USA blä). Och den verkar så himla himla bra. Älskar att Disney återhämtat sig från dåliga uppföljningar och kommit med underbara animerade filmer som Trassel och Modig och denna!!!!!!
 
 
Och här sjunger underbara Demi Lovato "Let it go":
 

Freaks and Geeks (SERIETIPS)

 
En lättsam, underhållande, intressant serie som avslutades alldeles för tidigt. Det finns bara en säsong, men det är en grymt jävla bra säsong en kan se om och om igen. Dessutom är det massvis med härliga, underbara karaktärer.
 
Jag vet inte vad jag kan säga som bilderna ovan (och under) inte gör så hejdå jag orkar inte med all denna underbarhet <3.
 
 

Big Cat (Rescue) TV

Hittade en underbar Youtube-kanal (de finns även på Twitter, Facebook och Instagram) när jag hängde med Annette, bestående av filmer på stora kattdjur. De har blivit räddade och bor nu i ett kattreservat, som verkar vara ganska toppen. De visade till exempel under Halloween när katterna lekte med och åt pumpor. Och det är så himla underbara och vackra och ståtliga (jag älskar verkligen alla kattdjur!!!).
 
Första är en introduktions-video, sedan valde jag ut några jag tycker om!
 
 
 
 
 
 

Pepparkakor och bra bilder

Det roliga med detta inlägg är att jag använt min systemkamera! Här har ni mig idag, en pepparkaksbagare.
 
 
Jag köpte denna huvudsakgrej igår, på Röda korset. Mycket fin. Och pepparkakig.
 
 
OCH jag fotade också mitt smink pga har fått komplimanger angående det på sistone. 
 
 
Men iallafall, idag-dagen har jag spenderat med min fader och vi har bakat massvis med pepparkakor. Och lyssnat på massa julmusik och Disneymusik. Det var trevligt och juligt. Kakooooooooooor<3<3
 
 
RSS 2.0