ma wigs

Har tänkt visa mina peruker sviiinlänge, har tom fotat bilder m systemisen men fick mest ba ångest över det hela. Så nu tänkte jag visa dem genom mobilbilder!!!!
 
(Alla utom syntetisen och äkta hårisen är köpt på tradera, de andra minns jag ej.)
 
 
Min allra första peruk var av syntethår och blev fort äcklig/tovig, men jag klippte av luggdelen och sydde fast clips! Sedan använde jag den (flitigt) för att göra frisyrer. Nu är den dock slängd.
 
 
Min andra peruk var denna, klippte till luggen och gjorde uppsättning. Materialet är kanekalon, vilket jag tycker funkar utmärkt, dock kan en inte platta/locka. Den är finast med uppsättning, dock har jag inte använt den på länge men då jag använde den sist hade jag flätor. Borde använda den mer och då med uppsättningen ovan. Tjusigt!
 
 
(Hahahah alltså ursäkta kass redigering på så många av picsen men orkar ej bry mig.)

Denna var min partyperuk en gång i tiden, därav blev den sliten men tycker fortf om den. Även denna är gjord i kanekalon!

 
Detta är min enda peruk i människohår, tänkte först skicka tillbaka den men sedan började jag typ tycka om den??? Har inte använt den så väl, men kan ju färga den om jag så vill. Iaf så e den gulligullig.
 
 
Min nyaste peruk, har tidigare inte trivts i brun peruk men har väl kommit över det för, tycker om denna!?!??! Även denna är gjord i kanekalon! Har ju haft brunsvart hår i unga tonår men jag trivs ändå bäst i blond hårfärg. Men mycket roligt att kunna variera!!

<3 chandler <3

 
MEN GUBBEN DÅ, det är lugnt. Jag och Joey är bara vänner, jag älskar ju dig också!!!!!!

Ugh jag vet inte

Har trixat m ny design och lite annat upplägg på bloggen så det blir roligare för mig att blogga!!

Blogresponse tjorvar nu, som ni märkt men kolla ba deras fb-sida så förklarar dem.

Mår svajigt, sover dåligt.

Tycker om er som fortsätter titta in här trots brist på uppdatering <3.

(Från utkast) Om moi

1. Jag är en väldigt tung sovare. Väldigt svår att väcka! Till exempel, då jag tågade från Oslo till Sthlm så somnade jag och en konduktör fick väcka mig, i en heltom vagn på sista stationen - som lyckligtvis var vart jag skulle!

2. Jag har utvecklat någon form av social fobi då mitt mående förvärrades. Kan innan planerad fest eller häng få totalpanik och även febersympton - min kropp protesterar och låtsas vara sjuk. Försöker träna bort detta genom att bestämma mig för att gå ut iallafall, men det är svårt.

3. Jag är en gnutta hypokondriker. Kom till insikt till detta för ett tag sen då jag hittade en knöl i huden ovan revbenet - jag började planera min begravning i mitt huvud pga trodde att det var cancer. Har dessutom inte vågat kolla upp det pga: tänk om det är cancer? Jag ska kolla upp det, jag lovar.

(Har kollat upp nu, bara en fettknöl heh.) 

4. Jag är en väldigt stel person och ibland även pinsam. Jag är kass på "hej" och "hejdå", i telefon tex. Om det är människor jag inte övertänker så tycker jag är roligt att avsluta med ett raskt "hejdå" lite sådär mitt i och sen lägga på. Annars så är jag väl helt enkelt bara lite vilsen hela tiden och därmed stel.

5. Utan feminism skulle jag varit död idag.

6. Till hösten kommer jag gå frisör. Meeeed 98or, let me see what you've got. Nä men har fått bilden att 98orna är så mycket klokare än vad jag var för två år sen! Så tror faktiskt det kommer bli roligt.
RSS 2.0