about gym

Cats are love, Cats are life

Snart får vi ett tillskott i vår lilla familj, en liten kattunge vid namn <3 Rochelle <3 (en Devon Rex-hona, namnet kanske kanske ändras, I'll keep you updated)! Vilja ska få en lillasyster!! Nedan har ni Rochelle, som vi får träffa för första gången idag/natten till söndag!!! 
 
Such a darling, don't you think? 
 
 
(5 veckor.)
 
 
(8 veckor.)
 
 
(12 veckor.) Hon ser typ förskräckt ut, men så söt, iiih <3333

when you love someone but it goes to waste

Mitt liv har på sistone varit väldigt upp, ner och hit och dit. Personer jag älskar mår dåligt. Jag ska utredas om ytterligare en diagnos - borderline. Vilket kändes väldigt jobbigt då jag googlade om det, grät i princip under en hel dag och kände mig ensammast i världen. Det kändes som slutet. Och i sådana stunder glömmer en bort allt som en lärt sig under en lång tid fylld med psykisk ohälsa, en är inte sin diagnos!
 
Jag kommer fortfarande vara jag, oavsett hur många diagnoser jag har. Att få en diagnos är egentligen bara ett hjälpmedel, så en kan lära sig om den, hitta sätt att hantera den samt ev medicinera.
 
Tex så uppskattar jag min bipoläritet, jag skulle inte vara den person jag är idag utan den. Och jag älskar mig. Jag är jag och min bipoläritet är ett tillskott på mig, jag är inte bipolär; jag HAR bipolär. Tycker det är på tiden att ändra den benämningen.
 
Har inte orkat med praktiken spec bra på sistone pga personliga skäl som inte är mina att berätta. Detta har förstås påverkat mitt mående också, dygnsrytmen är rubbad, ständig oro. Har ritat en del dock, som någonting lugnande vid ångest.
 
På tal om ingenting så har jag lite nya roliga inköp att visa, har även tänkt ge mig på vloggning igen, så det känns iaf roligt!! Jag och mamsen har dessutom fått en större lägenhet som vi ska flytta till om bara någon vecka så d äger <3.
RSS 2.0