mående, babbel, bio

 
Hej igen, har mått ganska så skit till och från, varit inlagd igen, blev två dagar pga kändes så jobbigt att vara där med tanke på att det påminde mig om hur det var sist (vilket var min mest trivsamma inläggning typ(?), tills jag blev utskriven och då inte lika bra) och det blev väldigt jobbigt.
 
 
Här är en bild från då jag var inlagd två veckor men vi kan låtsas att den är från den senare gången..
 
Hursom så var jag på möte igår om DBT, vilket jag nu vill och kan gå! Så har inbokat tre till möten och sen får jag se om jag fortfarande vill och då skriva kontrakt osvosv. Är så glad att jag har min mamma då jag knappt lämnar lägenheten om än sängen, älskar henne så.
 
 
Annars under sommaren har jag druckit, hängt med folk antar jag, var på nå cruising, nattbadat, varit i piteå där pappa och hans nya fru bygger stuga. Då har jag, farmor, Amanda och pappa badat på (piteå havsbad-)stranden(?) och det var så mycket vågor. Så roligt, åh. Så har jag och min sestra solat och lyssnat musik, pratat. Och nu snart kommer hon hit igen!
 
 
Här är jag om min farmor, men hon är emot facebook osv, tycker alla är så elaka (vilket, japp kan va sant, hon är så fin och gullig) och vill inte vara med på internet. Så hon fick bli en cool smiley ist!
 
 
Hahahah fick min bror att posera som en drottning(tror jag haha), men ja här är han på altanen till stugan dem bygger. Vi var där och hjälpte vår käre far att skruva fast paneler(?) på väggarna och gräva ner någon sladd, aja var mkt trevligt. Fick till och med klättra in i luckan till under taket, hehe det var kul. Jag kan vara ett barn, tycker om det hos mig själv och känns ändå viktigt att hålla fast vid det, barnet inom oss, på något sätt.
 
Okej nu är jag helt off topic men har planerat min första tatuering sen jag var sexton, har ej blivit av, men det är väl typ "meningen" bakom den. Inte för att tatueringar behöver ha någon mening, men just denna är som för att påminna mig själv. Jag har tänkt tatuera den på min underarm, som en påminnelse och just varför underarmen är pga mina självskadebeteenden vilket typ kommit tillbaka lite. Men inte alls som förut, så yay för det.
 
 
Sen ska ju denna flicka, vid namn My, flytta till Riga, vilket suger för mig men så roligt för henne!! Och kan ju hälsa på och då ha boende så kanske lite roligt för mig med hehehe. Men hon hade iaf en avskedfest, vilken var väldigt rolig och behövde nog det (vilket hon sa när jag äntligen tog mig dit efter velande om jag orkade eller inte) för hade inte gått utanför lägenheten på en till två veckor. 
 
 
Träffade fina människor, det var bra <3. Tänkte visa min sminkning för kände mig som en barbieee, voilá:
 
 
Aja annars har jag beställt en väldig massa från wish. Appen jag hatälskar. Men ja, beställt läppstift (liquid lipstick), nagellack, en uv-lampa för gelnagelack (haha... ja), nå kläder, Harry Potter-grejer, allt möjligt. Don't judge me pls... heh. Har ej bilder på allt, men glittret jag använda till sminket ovan+lösögonfransarna (som legit är amazing, älskar dem) är från wish! Och läppstiftet jag har på mig nedan.
 
 
Sen har jag gått på bio! Min andra terapi, i stort sett haha. Sett filmen nedan två gånger, en gång utan 3D och en gång med. Jag gillar ju 3D men var inte mycket wow-3D-effekter, sjukt bra oavsett. Dock gör karaktärerna, skådespelarna och musiken mycket av filmen. Manuset var ju ändå skrivet på sex veckor, men blir så glad av att se den <3.
 
 
Och så en bioselfie! Idag såg jag Sausage Party, alltså den var så sjukt rolig. Så värd att se, lite halvskum men vad kan man förvänta sig hah. Mådde halvdåligt, så åkte in till stan och kollade vilken film jag fortfarande kunde se och det var den enda så ja haha. Mycket nöjd. Trailer nedan:
 
 
Så kan jag avsluta med en selfie, för däckar på riktigt snart så sjukt trött haha hejdå <3.
 
RSS 2.0