Så, vad har jag gjort på sistone?

JO detta:
 
 
Fick ny crush: Zebastian Modin, efter att ha sett han intervjuas. Seriöst, sök på Youtube. SÅ HIMLA FIN.
 

Jag har ritat!!! Dock hade jag inget kol = håret. Haha. Men försöker att gradvis våga rita igen utan att det blir så destruktivt som förut med min prestationsångest.

 
Crushade på Phil efter att ha drömt om honom. Alltså drömmar romantiserar verkligen kärlek till snubbar för mig och det sitter kvar i någon dag???? Förlåt mig. Snälla. Heteronormen hemsöker mig. Jag ska dela med mig mer av mina kvinncrushar - jag lovar!!
 

Jag har varit inlagd, vars jag ställde tillbaka dygnet + började med ny medicin. Lamictal! Om någon har erfarenhet med den, kommentera gärna! 
 
Vilja har dessutom fått mens = extra gosig, så vi har gosat då jag varit på permission. Blev utskriven idag förresten!
 
TRIGGERVARNING: ätstörningar.
 

Jag har läst Ett ufo gör entré! Tyckte den var fin/sorglig/ibland rolig men väldigt triggande speciellt då den var skriven ur hans tonårsjags perspektiv. Blev extremt triggad av uppslaget ovan - samtidigt som det "fick mig att tänka". Detta utspelar sig år 1979 och tycker inte dessa krav är speciellt annorlunda idag förutom att det finns en större chans att vi ifrågasätter dem!?!?
 

Jag har fotat denna fina bild på Vilja i en krukväxtdjungel då hon jamar. 
 
Jag har även varit ute i solen och rökt extra mycket pga vårigt!! Borde ha en gosig bild till detta men det har jag ej :/:/
 
 
Jag har sett Raskortet, en dokumentär jag tycker alla ska se. Så himla viktig. Klicka på bilden eller HÄR för att se på SVT play!

"Rasism mot vita"

Stötte på denna bild på Twitter. Retweetad av Hej Blekk, upplagd av Bana Bisrat. Alltså detta är nog det absolut bästa jag sett ang "rasism mot vita" för det existerar inte.
 

Sminkvideo

Sååå, här är min första sminkvideo, detta är hur jag vanligtvis sminkar mig till vardagen. Vill även påpeka att jag inte är en professionell sminkare och gör så som jag tycker funkar för mitt ansikte!

 

Produktlista har ni nedan (dock använder jag ibland samma produkt flera gånger för att fixa eller till något annat men allt står nedan):

 

Garnier 24h moisturising day cream Dry skin
Försvarets hudsalva
Dream matte mousse foundation Ivory + Fawn
MUS Cover all mix
L'oréal True Match puderfoundation Golden ivory
Isadora ögonbrynspenna Light brown
Oriflame ögonbrynsskugga i olika nyanser till ögonbryn (+ som mörk ögonskugga)
MUS Blush Nut (som skuggning kring näsa + som solpuder-aktigt)
MUS ögonpenna Silver soil (mörkbrun) och även Snowflake
Guldig ögonskugga från Oriflame (vet inte namn)
L'oréal Miss Manga mascara

 

Screenshots från Skins

 
Precis så, duktig gubbe!!!!!!! Inga ja-signaler, inget sex.
 
 
Denna scen är bara så fin och härlig och mysig. Mmmm kärlek. Tycker om Pandora.
 
 
^ !!!!!!!!!!!!

Hur jag mår

Känns som att allt rasar samman, känner mig så ensam även fast jag har människor som älskar mig och som jag älskar. Känner mig bara så "utanför", passar inte in någonstans. Det är mitt mående nu som talar, ha det i åtanke du som läser.

Kan aldrig sova de tider jag ska, har fel fel fel medicin så är utan. Ska akutinläggas snart iallafall. Skulle vela göra en sminkvideo innan det men vet inte om jag har orken.

Jag åkte till Oslo men pga mitt mående så tågade jag till Sthlm, spenderade en dag där med tröstshopping och sen tågade jag hem igen.

Pengar är dock ett stort problem för mig och min mor, eftersom jag ännu inte fått praktik så lever vi på de pengar min mor tjänar och det lilla min fader måste bidra med enligt lag. Och min mor mår inte heller alltid så bra och då blir det svårare att jobba. Det har varit mycket jobbigt på sistone för oss båda.

Jag försöker intala mig själv att det blir bättre, att jag har frisörutbildning att se fram emot och kanske en praktikplats på någon second hand-butik. Måste bara fortsätta kämpa. Kämpa kämpa kämpa. Fast känner mest mig mest hopplös. Ugh.

Feminism That 70's show-style

That '70s show är en serie jag uppskattar och finner rolig men den är också ett väldigt bra exempel på sexism och hur patrarkatet fungerar. Dock framför dem dessa idiotiska åsikter på ett komiskt sätt = uppmärksammar problematiken i samhället genom humor. Och det utspelas trots allt på 70-talet så vad ska en förvänta sig.
 
Patriarkatet:
 
 
Kelso skulle jag inte kalla sexistisk (trots det så är han fortf en förtryckare pga man) då hans syn på livet gäller alla oavsett kön, men han upprätthåller normerna om skönhet. Vilket är otroligt tråkigt. 
 
 
Här har ni Eric i rollen som feminist:
 
 
Och nedan har ni älskade feministen Donna som säger det som det är:
 
 
Hoppas ni beundrar mina skills ovan. <3 Paint <3
RSS 2.0