You're a mean one, Mr. Grinch

Såååå, jag tänkte skriva om min jul haha. Nedan har vi kortspelande och moi på julafton.
 
 
Jag och Alex tågade till gällivare en dag innan jul. Till våra morföräldrar, vi spelade kort, jag läste en väldigt bra bok (återkommer till den) och så spelade vi bingolotto. Morfar köpte dubbellotter till alla fyra haha, men gav själv upp efter första bingot. Sen skulle mormor sova så då satt jag och Alex med två lotter var, ingen vinst för mig men en tusing till min kära broder. Sen pratade vi om julkalendrar vilket ledde till detta haha:
Amanda och mamma kom på julafton. Det blev ganska så mycket människor ändå, men var väldigt trevligt! Vår moster Maja som jag ej träffat på länge och hennes man Kenneth/Kena, han är som rolig pratar mycket osv haha, kom även dem på julafton! Uppskattar honom och Maja är så fin. Sen kom vår kusin Johan och hans mamma Inger, det var trevligt. Och efter vi öppnat julklappar, där morfar lekte tomte utan utstyrsel haha och skulle skaka hand med alla (han e gullig) så la vi pussel. Det var fint.
 
Lite senare när Johan och Inger åkt, så läste jag en grej som han jag träffat skrivit vilket blev som en bekräftelse, att det är slut. Vilket är bra men började må ganska så dåligt. Efter det var jag ganska så nedstämd, vilket syntes. Satt ensam och la pussel för ingen ville väl fråga hur det var med mig eller försöka hjälpa på något sätt. Vilket jag kan förstå då de kanske inte vet hur, men kändes väldigt jobbigt. La mig i rummet, där jag och Amanda sov, i mörkret och vilade. Mamma kom in och frågade om jag ville följa med henne till vandrarhemmet där hon sovit med katterna, för hon såg hur dåligt jag mådde. Så jag gjorde det, grät en massa haha, vilket var skönt. 
 
På vandrarhemmet läste jag ut boken, När lammen tystnar. Den är så otroligt bra, verkligen. Jag tycker inte alls att den är ruggig, som omslaget påstår. Mer intressant. Men ja, sen detta:
Sen när min hjärna lugnat ner sig lite haha, ville jag läsa mer och även se filmen igen så fort som möjligt. Såg den på hemvägen då jag, mamma, Amanda, Alex och katterna trängdes i bilen haha. Och märkte så mycket mer detaljer, nu efter jag läst boken. Mkt bra film och bok.
 
Hade tänkte skriva om nyår men orkar inte nu haha, blir ett annat inlägg.
RSS 2.0