lite av vad som hänt sen sist-ish

 
SÅ, hej igen jag glömde nästan bort att jag faktiskt har en blogg jag tycker om att skriva på och ja, allt annat jag lägger upp här. Precis som jag piercade min earl (läs: den mellan ögonen, kind of?) innan jag fyllde arton (åldersnojja) så piercade jag en medusa innan jag fyllde tjugo aaaaaav samma anledning..heh. Blev dock tveksam över den just pga av att två piercingar i ansiktet fick mig till och från att känna mig som en nåldyna. Jag testade först ta ut min earl och jag trivdes i det meeeeeen fick höra lite då och då hur vänner/familj saknade min earl (och jag, obv, annars hade jag ju inte) haha så till slut blev det medusan som åkte. Även för att jag vill att det ska kunna läka.
 
 
Och sedan tog jag ut den, tänkte bara för någon timme men glömde bort tiden så kunde ej trycka tillbaka utan att ha typ, en nål att sticka genom först men pga nåldyna-känslorna fick den stanna ute.
 
 
Okej, heheh nu ska jag chilla med mina selfies. Vad mer är nytt? Börjat umgås mer med Robin vilket är väldigt roligt då jag inte är den som har mycket vänner (hur man nu definierar "mycket"), jag har några nära som förstår mig och vet att jag är introvert och har inte alltid energi till att umgås så ofta. Robin är ju en så kallad selfie queen as yours truly så vsg:
 
 
Jag har även börjat prata med en så underbart snäll och omtänksam person, med brittisk dialekt...heh, vid namnet Nye. Dock bor han nu i Nya Zeeland med tio timmars tidzon, så att prata-prata kan bli lite svårt haha men vi har lyckats passa in det rätt bra. Han äter frukost och jag sitter och dricker pga kväll, han spelar sina nördiga spel och jag spelar Crash Bandicoot (till ps1, viktigt!). Är väldigt glad att jag lärde känna honom, sen är han ju söt också men lite lammkött dock...
 
 
Annars så hade jag ju ett litet wish-beroende där ett tag då jag pluggade igen och faktiskt hade pengar, viilket vi inte ska gå in på alltför mycket haha. Köpte inte bara fula tofflor, en hel massa Harry P- eller pokemonsaker... MEN! Men, jag fann ett nytt intresse, ta hand om och fixa och måla naglarna. Köpte till och med en LED-grej man sticker handen i efter man målat med gelelack. Mina naglar var till och med långa där ett tag, sen började jag må sämre igen och slutade bry mig så nu är de tyvärr korta.. Men jag fixar dem igen. Blir ju som en kreativ aktivitet jag kan ägna mig åt om jag inte kan sova, är rastlös eller pga roligt att testa nya tekniker.
 
 
Bilden *pil upp* är hur de ser ut nu, fick fila ner och olja in och hablhabla. Sjukt dock hur långa dem faktiskt var ett tag???? Tyckte ej de var så långa då faktiskt, men fick ångest en kväll och tog ut det på så vis att jag klippte av naglarna. Sen har mitt hår gått igenom några förändringar, vilket det iofs gör mest hela tiden.. men jag tog äntligen tag i att bleka och nyansera utväxten då jag gillar min "blåa" ton just nu och inte har råd att köpa mer blå färg, men snart så.
 
 
Hittade ingen direkt bra bild på hur min utväxt faktiskt såg ut, förutom denna-ish men är ju så gullig på den så det får duga.
 
 
Sen så gjorde jag så att jag, impulsgrej heh uppenbarligen men är så nöjd, snaggade mitt hår på sidorna pga guuud vad varmt det kan bli med tjockt och mycket hår som jag även försöker spara ut. Dessutom ökat min antidepressiva medicin och en vanlig biverkning under invänjningstiden är att bli varm och även svettas (äääven om man ej är varm så det är lite småjobbigt men tror det börjar gå över).
 
 
Och vi får ju inte glömma min syster som fyllde tjugofyra år (hon bad min klippa bilden så som den är, jag tycker dock att hon alltid är vacker, gener you know heheheh okej nä, men ni fattar ok moving on), jag blev manisk den dagen mest troligt pga hennes ångest och åldersnojja inför dagen. Så jag åkte runt hela staden för att köpa en hel massa presenter, papperstallrikar och -muggar, dekorerade med ballonger, köpte fika och så. Kändes fantastiskt, alltså när hon kom hem och jag, väldigt exalterad, sa gå in i köket gå in i köket!! Och hon blev glad. Har en så väldigt fin syster.
 
Försöker plugga igen också, just nu svenska och engelska vilka är ämnen jag finner roliga. Just nu är jag dock i en svacka och inte gjort någon uppgift på länge, men jag har förlängt kurserna och de är väldigt förstående kring mitt mående. Om någon ej visste: läser in gymnasiet på distans via komvux. Så jag fixade lite i mitt rum just för att ha en skön, mysig och fin plats att sitta vid.
 
 
Och ja, det är en vape som står där haha. Hade en, ja, ville undvika detta men jag hade en pojkvän som vapeade och ville alltid låna hans så han hjälpte mig beställa en likadan. Sedan då det tog slut, sa han att han fortfarande skulle hjälpa med att byta bomull och så. Men sen hände något, jag insåg att jag förbisett mycket då jag var med honom och nu vill jag inte riktigt ha kontakt med honom. Absolut inte för att det avslutades dåligt eller att han är en dålig person, det är han inte. Jag hade tänkt på det väldigt länge och både jag och han fann det som det rätta beslutet. Varför jag ej vill ha kontakt med denna person är just för att det är jobbigt att se någon bete sig på ett sätt jag aldrig hade kunnat tänka mig han göra.
 
Oki, vi kan gå vidare från detta ugh till min lilla älskling. Vilja. <3
 
 
Aaaah så fin. Sen har jag ju faktiskt börjat ritat lite igen då och då. Tex den nedan!
 
 
Så, ja. Det är nog allt jag ville dela med mig av nu, har tänkt börja lägga upp sådant jag skriver på en annan blogg jag har. Skrivit ganska mycket på sistone, om mitt liv, vilket är väldigt skönt för minnen kommer tilbaka och blir väl att man bearbetar och så också. 
 
Men, men, byeeee!
 
 
Juste, heh, en sak. Om någon vill följa på bloglovin here you go: följ moi, om du vill alltså, skulle ju aldrig tvinga dig, men ja om du vill. Byeeee, igen.
RSS 2.0