mina individuella julkort jag skickade wowwwowow

 

jul och nyår

 
Min look till uppesittarkvällen! Jultraditionerna blev ju annorlunda i dagens läge, uppesittarkvällen spenderades dock med min mor och mina två syskon. Enda vinsten blev en nyårslott till min bror, men är ju lika kul och mysigt oavsett.
 
Blev även lite presentöppning då min bror och hans sambo skulle till hennes familj över jul. Köpte sockar till dem båda, min bror Alex fick ett par där det står under fötterna "If you can read this" på ena och följande "bring me a beer". Till Karin, hans sambo blev det "Mistle" och den andra "toes". Bad min bror skicka en bild om hon uppskattade dem, vilket hon gjorde! Yay!
 
Älskar att ge presenter och blev utöver det några stora väldigt vackra stenar/kristaller, så om man inte tror på sådant är det oavsett fin inredning. Men Karin både tror och älskar inredning, min bror har dessutom blivit mer öppen för spiriualitet vilket är så olikt honom men så roligt.
 
Gjorde även julkort själv denna jul, kommer göra ett inlägg endast med dem! För att få lite mer fokus på en/få kategorier per inlägg.
 
Nedan har vi mitt julpynt!
 
 
Och även bild från lite julklappsfix!
 
 
Sedan kommer min julaftons-look! Inte lika "mycket" utan mer fokus på röda läppar.
 
 
Juste! Gjorde även pannacotta, vilket jag sedan introducerade till Joel då det är väldigt enkelt och blev nyligen informerad att han faktiskt testat göra det själv! Första gången blev nja men andra gången perfekt, så stolt över min fina vän.
 
 
Nyår spenderade jag hemma då min mor, som var här under hennes semester, kände sig förkyld. Hon hade inte covid! Men kändes skönt att bara vara hemma, ta det som vilken dag som helst. Alltid haft planer och förväntningar, för det är ju nyår wow osvosv men alltid blivit besviken. Jag gjorde mig fin dock då jag finner det roligt, bäddade ned mig i sängen och kollade Star Wars.
 
Och nedan är min nyårs-look!
 

true true true

RSS 2.0