22/12

Så jag har varit inlagd. Mådde rätt så dåligt där ett tag, fick ny medicin vilken verkar hjälpa. Så det äger ju.
 
Annars har jag varit i ett förhållande, vilket jag alltid varit rädd för/förstört tidigare. Men det tog slut haha, efter fem månader. Var väl bra dock och är väl kanske inte lika rädd längre pga kunde ändå hantera det/förstörde det inte som jag gjort förut. Vilket jag gjort pga seperationsångest (bordeline).
 
Förlängt historia-kursen och måste ta tag i den nu men orkar inte riktigt, får väl be om hjälp av någon. Lär väl bli bra till slut. Mår typ okej överlag, försöker gå ut osv. Göra saker/träffa människor. Fått någon äcklig ökad slags ångest dock, hjärtat dunkar. Har brukat bli svimfärdig/yr/kallsvettig/varm förut men nu är det den slags ångesten plus hjärtat. Vet inte riktigt hur jag ska hantera den men har kunnat vänta ut den, är dock så fysiskt jobbigt att jag ej tänker sönder mig själv. Vilket är vad jag brukat göra under natten.
 
Nya medicinen, valdoxan, har dock hjälpt mot min ångest om natten och typ sömnen? Tror jag. Haha.
 
Annars så trodde jag att julen skulle bli typ, överväldigande och otroligt jobbig men tror jag överlever. Förmodligen jobbigt med mycket människor på julafton, ska till Gällivare och släktingar osv ska dit, men kan väl alltid gå och gömma mig i ett hörn om jag känner för det.
 
Hm. Vet inte om det är något mer? Klippte mitt hår själv, överdrivet stolt över att det blev jämnt osv. Var dock bara några centimeter men ändå! 
 
Känner mig uttråkad och trött på allt, sträckser julkalendrar och hänger med min syster som är på besök. Även köpt skor(!!!). Nu var det nog inget mer haha. Hejdå.

<3

 
 
RSS 2.0