hår, nytt läppstift och klippt tröja

Hej, så jag har mått ganska så dåligt på sistone, knappt lämnat sängen om än lägenheten, och är nu sen lite mer än en vecka tillbaka kattvakt vilket gjort det jobbigare men det funkar+börjat må mycket bättre. Och min mamma hjälper mig så otroligt mycket, älskar henne. Men inte det jag tänkte prata om nu haha, så ja.
 
 
Var så tveksam på detta läppstift först pga har knappt läppstift, sen hittade jag ju ett då jag var i Umeå som jag älskar heh. Tog dessutom ett tag förrän jag verkligen testade ha detta och nu efter jag haft på mig det idag älskar jag det med haha... Läpparna ser legit större ut, vilket är ja fantastiskt.
 
 
Sen har ju mitt hår blivit längre och tänkt toppa det/klippa någon centimeter.... men lat haha. Vilket mamma gör inte bara men också pga lite anti att gå till frisör pga dåliga klippningar/(speciellt!!)blonderingar + dyrt. Blekte det nyligen och pga otålig och inte hade silverschampoo färgade jag det istället lila haha, lite slarvigt men tog ju ut det gula! Nu försöker jag mest få bort så mycket av det lila som möjligt för att sen ha silverschampoo/-bomb osv.
 
 
Beställde massvis med kläder från nelly för ett tag sen, två stycken som ovan för att jag tänkte klippa en men fegade ut lite... Haha men idag klippte jag! Och är så nöjd.

snusnusnus

Tips till alla snusare och ni som snusar ja när ni nu gör det haha. På godishuset kan man köpa en stock och välja vilka tio snusdosor man vill för stockpriset för var snusdosa! För att jag upptäckte detta nyligen och då köpte, vill jag fira med en gif på mig och mitt snustorn haha, så fint<3. Är även mina klassiska snusdosor, brukar ha kanske tre/två samtidigt, så ja nu vet ni det också. Haha.
 
 
RSS 2.0