mån 13:16

Hej, så det var längesen jag skrev något här eller någonstans egentligen, hur jag känner och vad som pågår i mitt liv. På twitter skriver jag dock iofs, men inte att jag sätter mig ner och faktiskt skriver, för hur mycket kan man egentligen rymma på hundrafurtio tecken? Nu har jag lösenord på bloggen, vilket jag har pga problematiska saker jag skrivit/lagt upp angånde min psykiska ohälsa. 
 
Vilket jag ibland fortfarande har svårt att ta in att det är fel, att det stärker "tävlingen" som man så ofta man se när det gäller dåligt mående. Den som mår sämst vinner, den som skurit bäst och mest vinner, den som blir inlagd vinner, vilket är så sjukt. Och jag har ju gjort ett inlägg där jag ändå går ini detalj vad det var som hände, mitt sista suicidförsök och jag vill inte ta bort det just för att jag vill komma ihåg hur allt hände - för min skull. Vad som fick mig att bestämma mig för att ja, jag vill faktiskt leva.
 
Dessutom är jag lat och måste isf redigera ut vissa delar ur vissa inlägg samt skriva om det inlägget, just för att unvika detaljerna. Men jag låter det vara, är inget jag skäms över och inte något jag är stolt över.
 
Annars så nu, pluggar jag inte men har planer att fortsätta med det då jag känner att jag har orken. Börjat DBT, halvt iallafall. Möte på fredag och just nu pratar jag endast individuellt med min samtalskontakt/terapeut vilket känns bra, sen blir det färdighetsträning - om jag bestämmer mig för att jag vill gå denna behandling och då om jag tolkat allt rätt, skriver på ett kontrakt för iaf tre månader - med andra som går behandlingen. Det känns lite läskigt, att sitta i grupp och lära sig olika färdigheter som ska hjälpa mig med min emotionella instabilitet.
 
Sen så har jag ju fyllt tjugo, hade en jättebra födelsedag men orkar inte riktigt gå in på det mer annat än att jag tog ut mina krafter fullständigt. Ville ha en jag-är-tjugo-woop-woop-födelsedag vilket jag ändå hade, men på kvällen kraschade jag och mådde sämre än jag gjort på länge vilket nu sitter kvar. Men har en, okej detta är läskigt att skriva haha, men ja jag har en jättefin pojkvän som verkligen hjälper mig och gör mig glad. Men jag har inte mycket energi att göra mig av med, mycket ångest har jag dock. Men det kommer bli bättre, jag får hålla ut och försöka fortsätta göra saker om dagarna - så mycket som jag orkar dvs - och fortsätta gå på möten. Kanske rita, läsa, kolla serie, film, spela pokemon, tv-spel.
 
En sak med att vara så energilös som jag nu är/varit i några dagar, jag har som accepterat att "okej idag har jag gjort det här och nu får jag ta det lugnt och kanske avboka det där för det orkar jag inte" och får inte ångest över det men det sociala, det kan bli jobbigt. Har ju redan svårt med det sociala men känner ändå att jag kommit långt men när min energi tagit slut, blir det så otroligt jobbigt när jag vill vara social men jag har inte kraften att anstränga mig till det. Som tur är har jag en familj och släkt som förstår hur mitt mående kan vara, även vänner och pv men ugh jo det är jobbigt.
 
Ville väl bara skriva av mig lite, vet inte om jag ska ta bort lösenordet, det får nog vara kvar ett tag till för just nu är jag sjukt jävla utmattad. Tog theralen till sömnen igår = halvzombie idag och kom hem från M (pv) för ett tag sen, ätit iallafall men tror jag måste sova eller iallafall vila ett tag till.
RSS 2.0