roselirosa hår

 
Mitt hår är rosa nu och trivs verkligen i det!!! Det är rätt ojämnt och klar rosa på vissa ställen, aprikos på andra och ibland kan det skifta i orange, tror jag, typ? Aja, gör mig ej så mycket.
 
Tänkte iaf ha det såhär (tror jag, kanske färgar det mörkare rosa men ändå fint med aprikos?? och har inte ens duschat det än så kan ju bli jämnare då, tror jag, aja detta blev en lång parentes haha) tills det tvättas ut och vårda det under tiden och sen bleka det igen och seeeeeen vet jag ej, färga rosigare rosa eller turkost! För köpte faktiskt turkos färg också hihi. FÖRRESTEN hur on point är inte mina ögonfransar ovan, har lösögonfransar i ytterkanten och var så länge sen - förut hade jag lösisar mest hela tiden. Har tom målat underfransarna, wow tyckte om det.

it started out as a feeling, which then grew into a hope

 
Förut var böcker min flykt från helvetet som var mitt liv, i nian till exempel då jag läste större delen av dagarna. Hemma, i skolan, på bussen. Då böcker var min ångestlindring. Jag saknar detta så det gör ont inom mig, kände mig precis som ovan. Nu är min koncentration sämst och jag försöker och försöker men det är så svårt, då brukade jag sitta i fönstret (bodde då i stan) men mitt sinne befann sig inuti boken i min hand. Just nu har jag ingen fristad, vars jag kan sitta i tystnad och försvinna för ett tag.
 
 
Jag har inte skrivit mycket om vad som egentligen händer då mitt mående varit som värst. Mina psykoser, overklighetskänslor och när tiden inte går som den ska, den kan hoppa mellan minnen och verklighet, när jag blivit handlingsförlamad och mamma hjälpt mig byta kläder om kvällen, hjälpt mig att duscha. Och minnesluckor, så många minnesluckor.
 
Ibland har jag trott att jag faktiskt är "galen". Men för att citera Girl, interrupted:
 
Sometimes the only way to stay sane is to go a little crazy.
 
 
You can be addicted to a certain kind of sadness. När jag känner mig ensammast i världen eller har den konstigaste mixen av känslor ever och allt jag lyckas göra är att gråta/gråtskratta/hulka så brukar jag lyssna på några låtar som betyder mycket för mig om och om och om igen och verkligen G R Å T A. Dessa:
 
Hachiko runs away - Jan A. P. Kaczmarek
The portrait - James Horner
Possibility - Lykke Li
The call - Regina Spektor
Over the rainbow (Glee cast version) - Glee cast
The scientist - Coldplay
Fix you - Coldplay
Let it go - Idina Menzel
Och utan någon tidigare betydelse för mig förutom känslan låten framför:
Say something - A Great Big World, Christina Aguilera
 
[Min lista på Spotify med låtarna ovan!]

about min svacka

Okej nu får vi detta överstökat!!!
 
Som sagt: svacka, ej varit på praktik, sämst dygnsrytm. Utöver det har min svacka även påverkat min/mitt självkänsla, koncentration, självförtroende och ångest (haft panikattacker under kvällar/nätter).
 
*Triggervarning, kroppsångest (i detta stycke)* Har gått upp i vikt pga olika mediciner som faktiskt hjälpte enormt mycket då(!!) och jag tycker vanligtvis om min kropp lite större. Men just nu, neeeej (= mina matvanor är riktigt dåliga, kan beskrivas som: allt eller inget + obalanserat as hell). Detta är oerhört jobbigt och det blir ännu svårare att gå ut pga är så orolig över hur jag ser ut vilket inte ska spela nÅGON SOM HELST ROLL!!!!!! VIlket leder till att jag även är arg på mig själv pga detta så ja, ugh. 
 
Psykvården suger under sommaren så har ingen utomstående som jag litar på att prata med, har funderat på att lägga in mig några gånger pga mitt mående om kvällarna, som även förvärras pga påfrestande att bo tre pers i liten lägenhet. Åkte förresten till min pappa en natt men där kände jag mig mest tom + saknade mina älsklingskatter.
 
OOH OOH OOH!! Lillkatten heter nu Soki!!!! Och hon är så underbar så underbar, Vilja och Soki kommer verkligen överens vilket gör mig så ajnksvhahnPÖJNÖVBhnscnjkvabh<zc. (Haha vilket inte riktigt hörde hit, äsch.)

<3

Woman inherits the earth

 
Har börjat skriva massa inlägg, mest om mitt mående men får aldrig till det. Är iaf i en svacka och gör inte mycket annat än att läsa, se serie eller gamla filmer. Tex nu så ser jag Jurassic Park!! Den är bra, hade glömt hur bra karaktärer det finns i den?? Orkar ej skriva mer, ville mest lägga upp scenen/konversationen ovan. Vilket jag typ gör ofta från filmer/serier men sry not sry pga uppskattar det jättemkt själv haha.
RSS 2.0