i´m baaaaaaack

 
Ugh, längesen jag gjorde detta men tycker ju om att ge lite uppdateringar kring mitt liv på denna blogg om än ingen läser, men hej igen! Mitt mående på senaste har varit så otroligt dåligt jag att jag har svårt att beskriva det med ord men har ett instagram-inlägg där jag försökt skriva och berätta om det ingående och väldigt ärligt. Var väldigt nervös med tanke på vilken respons jag skulle få, men endast positiv och fick en påminnelse om hur vackra, fina, snälla, omtänksamma människor det finns som faktiskt bryr sig. Ni kan se inlägget på min instagram vid namn Amaliafredrika.
 
Nedan kan ni se hur mitt rum såg ut då jag varit så otroligt uppgiven och nedstämd, tror aldrig mitt rum har varit såpass stökigt. Tog dock tag i det en dag (efter-bilden under dvs) och försöker nu skriva en lista på saker jag ska göra var dag. Även börjat med en tacksamhetsbok, vilket är ett råd till alla. Det jag själv skrivit som "intro" vad det är för något är:
 
Denna bok är som en påminnelse att även in the darkest of times finns det något fint, ljusglimtar och något att vara tacksam över.
 
(null) (null)
 
Jag har isolerat mig, det vet jag. Men inte fullständigt, har kontakt med vänner och familj och även sporadiskt hängt med vänner eller någon vän. Har hängt mycket med Rebecka, som är så otroligt fin och omtänksam och underbar och stark och ställer verkligen upp för en. Även joel som är lika fin han med. Fick nyligen åka in till akutpsuk och båda följde, men självklart hände ingenting. Hade möte med min nya samtalsterapeut, stått på väntelistor från slutet på sommaren till början av detta år och nu fått en ny terapeut jag verkligen tycker om. Men det mötet, jag tyckte det var väldigt bra och poduktivt vilket även Becca tyckte som följde med. Läste dock anteckningen efter mötet där totala motsatsen stod. I måndag hade vi ännu ett möte, då via telefon för jag orkade inte ge min energi till att träffa henne, och tog såklart upp det.
 
Finner det alltid påfrestande då människor i allmänhet inte kan inse när dem gör fel och kändes så i början på samtalet men då jag påpekade fler exempel. Efter jag förklarade att allt ligger tyvärr inte på mig, så kunde vi konversera otroligt mycket bättre. Det kändes bra, dock pratade vi om en i personalen som jag tyvärr fått kontakt med genom att ringa akutjouren så samtalet avslutades med en panikattack.
 
Som tur var var mötet precis klart då, så kunde avsluta det och säga hejdå och sedan försökte Becca lugna mig och fick ta lugnande. Vilket jag är glad att jag har men är inte något jag vill ta för ofta. Nedan ser ni iaf fantastiska Becca!
 
 
Sedan, pga corona, har jag som sagt hållt mig väldigt isolerad men kom på att jag vill börja med brun utan sol! Lite ironiskt då det kan möjligtvis se ut som om jag varit utomlands, men då behöver jag nog inte jag anstränga mig lika mycket för att hålla avstånd från andra människor då jag väl är ute. Om du inte vill se fötter (om någon faktiskt av slumpen, I guess, läser min blogg) så bläddra snabbt förbi nästa bild. Är vanligtvis lika blek som ett spöke men kolla vad brun!!! Och fin!!!! Och fräsch!!!!!
 
(null)
 
Men ska även visa en selfie, såklart. Är ju vad denna blogg lever på.
 
(null)
 
Måste ju även berätta att igår var det ingen vanlig dag, för det var Sokis födelsedag! Denna jobbiga underbara fantastiska lilla råtta är nu sex år!! Men beter sig såklar fortfarande som en kattunge, hon är dock bäst. Delad plats med Vilja såklart.
 
(null)
 
Sen måste vi ju vara rättvisa och kolla lite på urgulliga fluffbollen vid namn Vilja.
 
 
Min syster har även hon fyllt år, då köpte jag en hel massa "småsaker" så hon hade paket i plural, blåste upp ballonger och köpte tårta. Hon var inte så pepp på att fylla år så ville rädda hennes dag lite med en sådan överraskning. Sedan såg vi på film, myste med katterna och åt alldeles för mycket tårta.
 
(null)
 
Även bestämt mig att oavsett situation ska jag inte dölja mina ärr. Go me!
 
Bodde själv med min syster ett tag då min mor bosatt sig i Gällivare, men funkade tyvärr inte och ville känna mig självständig och bo själv. Vilket jag nu gör! Vilket är lite läskigt, att lära mig ta hand om ett hem helt själv. Men jag kommer komma dit, är så glad för all hjälp jag har runtom mig men känns inte längre lika skrämmande. Det är skönt och tycker verkligen om det, speciellt nu när jag börjat känna att jag kan klara av det här.
 
(null)
 
Annars så försöker jag börja rita mer samt pysslat mycket, delvis då jag skaffat en tatueringsmaskin som jag snart måste jag ta mig tid att börja förstå mig på. Men är riktigt pepp ang den, men som sagt, mitt mående har inte direkt varit det bästa. Alls.
 
Meeeeeeeen nedan är en bild jag ritade väldigt nyligen och finner sådan ro och lugn då jag ritar. Även skapat en ny instagram med syftet att visa just det jag ritar och pysslar. Den kan kan ni hitta på Amalia.Pysslar.
 
(null)
 
Även gjort en hårtransformation, vilket jag ofta gör då jag har dippar i mitt mående just för en förändring men även kul. Började med att bleka och trivdes verkligen i det? Trots gult. Men lade sedan in en grå färg, ni kan se bilder ovan hur det blev. Så snyggt, enligt mig. MEN saknar då det var riktigt ljust så försöker nu få ut den gråa färgen just för att ljusa upp det. Blandar lika delar schampo och bakpulver vilket verkar fungera väldigt bra, sliter dock men vårdar och vårdar.
 
(null)
 
Ja, mitt mående igen. Vill mest demonstrera hur jag mått de kvällar jag faktiskt orkat ta mig ut och göra något. Hur jag kraschat på kvällen då det tagit all mig energi på alla plan.
 
När det blev värre dvs nyligen passar denna demonstration varenda sekund av mina dagar. Men nu har Becca "bott" hos mig och är fortfarande här och känns som det börjar vända. Hon är verkligen ett otroligt stöd.
 
(null)
 
Var på krogen, I know, what? Why? Tycker inte riktigt om krogen. Men! Det var gayklubb så Tess kom till mig och vi gjorde oss fina och förfestade lite hos mig jag och hon och sedan hos några vänner. Till den punkten hade jag roligt. På krogen däremot, nej. Trångt, högljutt, de jag hängde med betedde sig inte riktigt som någon jag hade velat vara på krogen med så efter ett tag åkte jag hem. Köpte lite mat på vägen, la mig i sängen och kollade lite serier tills jag däckade.
 
På bilden nedan hade jag det roligt dock, kände mig så snygg. Cameo-byxor (som tyvärr är Tess, måste köpa egna) och svart linne. Lite Kim Possible vilket jag älskade.
 
(null)
 
Det är mycket jobbigt som har som hänt, tror inte jag har energin att berätta allt särskilt ingående. Min mormor ramlade, höftkulan genom bäckenet, operation där dem sa att det finns en chans att hon inte vaknar. Var då hos dem och jag och morfar tog hand om varandra. Allt gick som tur var bra och nu är hon till och med utan kryckor och springer runt.
 
Min mor har även hon opererat höften, vilket jag som så lätt får katastroftankar är otroligt orolig över. Men det gick bra och nu har hon kommit hem till mig resten av sin sjukskrivning.
 
Min farfar dog i slutet på hösten, vilket var väntat men man är oavsett aldrig förberedd. Det tog väldigt hårt på mig, hade starka suicidtankar då jag inte vill vara med om mer sådant. Jag vill inte förlora människor jag älskar, vilket är vad man gör då man blir äldre. Jag ville inte vara med.
 
Nedan är min vackra farmor och min stiliga farfar då dem gifte sig.
 
(null)
 
Sedan kom julen.
 
(null)
 
Julen spenderade jag som vanligt hos min mormor och morfar. Vilket var väldigt mysigt om än jobbigt med tanke på mitt mående, gick ofta till gästrummet för att vila och få vara ensam. Älskar dock att vara hos min mormor och morfar, de är underbara. Nedan kan se min gullemorfar och moi!
 
(null)
 
Vi hade även som vanligt minijul med min farmor och pappas sida av familjen, vilket var väldigt roligt och mysigt det med. Och jag som älskar smink skapade någon slags julälva-kreation.
 
(null)
 
I början av sommaren blev jag trött på att vara blond så jag tänkte att om jag ska återgå till färgglatt varför inte ge mig själv en utmaning? Så det blev..... *trumvirvel*.......... REGNBÅGS! Blev så nöjd och lär definitivt färga liknade igen, hade dock bara butiksköpta färger, inte de jag brukar använda som håller otroligt mycket längre men jag älskade det så länge det varade.
  
(null)
 
Sommaren kan sammanfattas med följande bild.
 
(null)
 
Även shoppat lite! Nu kommer tyvärr inte allt i kronologisk ordning, eller ja från nu och tillbaka. Men detta var nyligen!
 
 
Blev mycket mer än dessa plagg men dessa må vara vilka jag älskade mest. Känner mig förresten som en lurvid isbjörn i jackan hehe.
 
Ang dejtande så dejtade jag en tjej i några månader som sedan flyttade till Stockholm utan att meddela förrän efter? En kille som utnyttjade mig. En snubbe som manipulerade och hade inte en så hälsosam livsstil eller som man kunde ha intressanta och givande konversationer med. Även en jag verkligen tyckte om men han hade sexuella problem och vill inte sätta mig i en sits där det som redan hänt, som slutade med att jag la mig bredvid min mor (som lyckligtvis var här) och grät, ska hända igen.
 
Känner även att jag nu behöver fokusera på mitt mående, brukar undvika att dejta någon då jag mår som nu. men kommande bilden beskriver mycket väl hur jag känner ibland. Så vi kan avsluta med den!
 
(null)
 
 
 
 
RSS 2.0